Impolin AB

Dermix Absolut Torr är ett registrerat varumärke som ägs av Impolin AB, en distributör som arbetar med konsumenters och patienters hälsa och välmående.

Impolins ledstjärna – Improved living
Impolin ska med effektiva, väldokumenterade, högkvalitativa och goda produkter hjälpa människor att må bättre och uppnå högsta möjliga livskvalitet.

Impolin AB
Kanalvägen 15
183 38 Täby
Tele 08-544 999 00
E-post: absoluttorr@impolin.com
Org. nr. 556664-0834

Dermix Absolut Torr

Absolut Torr är en extra effektiv antiperspirant som motverkar svett och dålig lukt i upp till 7 dagar, effektiv mot alla typer av svettningar, t ex armsvett, handsvett och fotsvett. Absolut Torr rekommenderas vid besvär med överdriven svettning sk hyperhidros. Absolut Torr rekommenderas även till alla som vill ha en extra effektiv antiperspirant med en unik hållbar effekt. Absolut Torr är fri från parfym, färgämnen och konserveringsmedel.

Absolut Torr finns i tre varianter; Dab-on, Wipes och Roll-on. Produkterna har i grunden samma innehåll, samma koncentration och motverkar alla typer av svettningar i upp till 7 dagar.

Absolut Torr Dab-on
Den klassiska varianten av Absolut Torr som har funnits på Svenska apotek sedan 1980-talet. Absolut Torr duttas på huden med hjälp av en dab-o-matic applikator.

Absolut Torr Wipes
Antiperspirant som våtservett! Samma innehåll och effekt men i nytt smart format. Absolut Torr wipes förenklar behandling av tex händer, fötter, rygg och bröst. Perfekt för väskan och på resan!

Absolut Torr Roll-on
Absolut Torr i roll-on-utförande gör applicering i framför allt armhålorna extra smidig, med den stora och praktiska kulan. Även om formuleringen anpassats för att fungera i denna typ av förpackning, är koncentrationen oförändrad och ger samma långtidsverkande effekt som originalet.