Att svettas är normalt och nödvändigt, men vissa svettas mer än andra och det kan bli ett hinder i vardagen. Då kan Absolut Torr göra stor skillnad och ta bort många av de begränsningar som kraftiga svettningar annars kan medför. Det framgår av spontana mail och meddelanden från våra kunder samt i svar som lämnas i våra marknadsundersökningar.

Här har vi samlat några av dem, men vi vill gärna ha fler. Hör gärna av dig till oss och berätta om dina erfarenheter.

"Ger den 5 av 5 i betyg"

"Jag är jättenöjd med absolut torr, har använt det i kombination med min miradry behandling hos svettklinikerna.se, Absolut torr har fungerat superbra och varit ett fantastiskt komplement till min hyperhidros. Ger den 5 av 5 i betyg"

- Jorge, juni 2021

"För mig funkar det toppenbra!"

"För mig funkar det toppenbra! Hade alltid cd-skivor under armarna förut men de försvann när jag började med Absolut torr 😊! Har använt 1 ggn/vecka i flera år nu och vågar inte sluta 🙈!"

- Lena, juni 2021

"Bästa produkten"

"Hej, Jag är en trogen användare av Absolut torr sedan ungefär 25 år tillbaka och har alltid varit så otroligt nöjd med produkten. Självklart så har jag genom åren rekommenderat den till flertalet vänner. Bästa produkten."

- Helen, april 2020

"Produkterna i Absolut Torr fungerar väl mot svettning"

"Produkterna i Absolut Torr fungerar väl mot svettning, bara man är mycket noga med torr hud före applicering. Servetterna upplever jag som väldigt bekväma på resor i första hand. "

- Siv, april 2020

"Absolut torr är för mig en life saver!"

"Absolut torr är för mig en life saver! Jag går på dansgymnasie vilket leder till att jag tränar varje dag, oftast flertal pass per dag. Absolut torr gör att jag inte luktar illa vilket jag annars hade gjort heeela dagarna haha! Så tacksam för denna produkten!"

- Ingrid, november 2019

"Den funkar!"

"Du vet den där känslan när t-shirten långsamt får mörka, våta fläckar i armhålorna... Glöm dessa pinsamma ögonblick som jag har upplevt tusentals gånger genom livet. Sedan jag började använda Absolut Torr för första gången känner jag mig mycket bättre och har bättre självförtroende. Den funkar!"

- Wilm, maj 2019

”Tack vare Absolut Torr så kan jag känna mig fräsch”

"Mina önskemål när det kommer till hygienartiklar som t.ex. deodoranter är att dom inte är testade på djur. Jag har dock inte hittat några alternativ som fungerar särskilt bra, och måste då förlita mig på icke-veganska alternativ. Tack vare Absolut Torr så kan jag känna mig fräsch oavsett deo, och jag har använt den regelbundet utan besvär i över 5 år. Den är heller inte testad på djur."

- Mikael från Säter, oktober 2017

”Superglad och väldigt tacksam”

"Hej. Jag vill bara tacka er för en fantastisk antiperspirant. Sedan jag gick igenom klimakteriet har jag under många år haft problem med svettning. Jag slängde många fina blusar eftersom de visade svettfläckar så snart jag satt på dem och jag var försiktig med att köpa nya (ska de visa svett eller inte). Jag bar ofta en kofta för att dölja problemet. Nu kan jag ha vad som helst på mig. 🙂 Superglad och väldigt tacksam kund."

- Lorraine, juli 2017

”Jag har använt Absolut torr i många många år och är jättenöjd.”

"Jag har använt Absolut torr i många många år och är jättenöjd. Behöver endast använda den i armhålorna en gång i veckan. Mycket bra!"

- Diana, Stockholm, juni 2017

”Efter så många år med besvär, äntligen absolut torr”

"Hej! Tack för en bra produkt! Efter så många år med besvär, äntligen absolut torr och ingen svett under armarna mer. Jag ser fram emot en härligt sommar och kan välja vilken T-shirt som helst. En blomma till er på alla Hjärtans dag!!!"

- Elizabeth, Floby, 14 februari 2017

”Kan inte tänka mig leva utan den”

"Jag har använt absolut torr i ca 20 år och kan inte tänka mig leva utan den. Det är ett måste i mitt liv."

- Hale, 41 år, Göteborg, januari 2017

”Jag brukar klara mig längre än en vecka med produkten”

"På sommaren när det ofta är varmt ute och man riskerar att få blöta fläckar kan det vara generande men efter att ha använt absolut torr behöver jag inte oroa mig. Min personliga uppfattning är också att jag brukar klara mig längre än en vecka med produkten så min uppfattning är att man inte alltid behöver använda den flera gånger. Den räcker med andra ord längre."

- Anonym, marknadsundersökning 2011

”Det är en stor befrielse att inte tänka på svettfläckar hela tiden!”

"Jag svettas mycket under armarna och kan därför inte ha vilka kläder som helst då jag får svettfläckar så snabbt och mycket!! Nu kan jag ha precis vilka kläder och färger mm på mig. Det är en stor befrielse att inte tänka på svettfläckar hela tiden!"

- Anonym, marknadsundersökning 2011

"Nu slipper jag oroa mig så mycket"

"Jag svettas ganska mycket under dagarna när jag är på jobbet och har mått lite dåligt av att eventuellt utsätta kollegorna för obehaglig odör. Vissa sommarskor t.ex ballerinaskor gör att man svettas mycket om fötterna och nu slipper jag oroa mig så mycket för det 🙂 sen är det ett stort pluss att inte behöva oroa sig för "lökringar" under armarna när man ska iväg på kundmöten."

- Anonym, marknadsundersökning 2011

"Det är verkligen underbart att kunna känna sig säker!"

"Du svettas inte! Det är en dröm att kunna använda tröjor i vackra färger utan att vara livrädd att stora svettfläckar ska bildas! Det är verkligen underbart att kunna känna sig säker!"

- Anonym, marknadsundersökning 2011